WIE IS DE MOL?

Er is een verrader in je midden...

Verdien zoveel mogelijk geld te verdienen met je groep door leuke spellen zo goed mogelijk te doen. Maar gaat dat wel lukken met een Mol in je midden? Iemand in je groep is niet te vertrouwen…

Meer info!

KRAAK DE KLUIS

Krijg jij de kluis open?

Speel met je groep verschillende spellen om hint te krijgen over de code van de kluis. Ben jij in staat de code te kraken en de spellen goed te voltooien?

Meer info!

IK HOU VAN HOLLAND

Gezelligheid kent geen tijd!

Of toch wel? In ons 2- of 3 uurs programma Ik hou van Holland komt er veel gezelligheid bij kijken. Veel leuke vragen, veel leuke spellen en natuurlijk erg veel lol!

Meer info!

HUNTING VALLEY

Schiet jij raak?

Bij deze activiteit gaat het om schieten, schieten en nog eens schieten. Geweren, bogen, blaaspijpjes en zelfs een vinger katapult komen voorbij.

Meer info!

WESTERN GAMES

Lucky Luke is er niks bij.

Kun jij je meten met Lucky Luke? We zijn benieuwd! Met je groep ga je allerlei spellen doen die dit gaan testen. Zo gaan we geweerschieten en boogschieten, maar komen er ook klassiekers als hoefijzer gooien en spijker slaan bij kijken.

Meer info!

JONGENS TEGEN DE MEISJES

Battle of the sexes!

Altijd willen bewijzen dat de mannen beter zijn dan de vrouwen of andersom in je familie of bedrijf? Dat kan! Vecht (maar dan anders) het uit tijdens deze activiteit! Denk- en doe spellen komen voorbij, waarbij het gewoonweg een gezellige avond word!

Meer info!

INSTUIF

Van alles wat!

Wil je gewoon leuke spellen doen met de groep? Dat is uiteraard geen probleem. Een beetje boogschieten hier en een puzzel daar! We stellen samen met jou het programma samen, zodat het voor iedereen een topactiviteit gaat zijn!

Meer info!

MILITAIR SPEL

Kun je wel wat extra discipline gebruiken?

Militaire kledij aan en gaan! We gaan marcheren, denk- en doe activiteiten doen en uiteraard gaan we je uitputten. Je gaat schieten waarbij we natuurlijk gaan zien wie de beste schutter is en we eindigen met een parkoers (grootte afhankelijk van locatie)

Meer info!

HIGHLAND GAMES

Dé Schotse spelen!

Er komt veel hout bij kijken, maar dan heb je ook wat! Zware boomstammen tillen met de groep, boogschieten, tonnen rollen en natuurlijk touwtrekken! Slechts een paar onderdelen die voorbij komen tijdens de Highland Games. Oh, en er zijn natuurlijk kilts aanwezig!

Meer info!

CSI

Er is een moord gepleegd.

Tijdens dit speciale dinerspel ben jij de acteur in deze activiteit. Je gezelschap wordt in groepen ingedeeld en het is aan jou om de moordenaars te vinden. Dit zul je goed moeten doen, want de pers en familie willen meer weten!

Meer info!

EXPEDITIE FEELFREE

Ik ga op expeditie en neem mee...

… vrij weinig! We kunnen je niet op een onbewoond eiland neer zetten, maar we gaan het gevoel die de Expeditie Robinson deelnemers meemaken zeker bij je over brengen. Ooit sprinkhanen gegeten? Voor alles is een eerste keer…

Meer info!

GROETEN UIT DE RIMBOE

Voor alles de eerste keer.

Zeer verschillende culturen kunnen erg goed mixen. Maar ze moeten wel aan elkaar wennen. Jij als stamhoofd ontmoet voor het eerst een stel westerse vakantiegangers. Hoe zal dat verder verlopen?

Meer info!

Ons prijsplan

Voor elke groep een juiste prijs. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

1 – 20 personen

€16,50
Per persoon. Minimale besteding €240,-

OFFERTE!

21 – 40 personen

€15,-
Per persoon.

OFFERTE!

41 of meer personen

€14,-
Per persoon.

OFFERTE!