FeelFree

Zo voel je je ook!

Ontmoet het team

De helden van FeelFree

Inge

Net als Irene ons nieuwste lid! Een spontane jongedame die al sinds ze kan lopen aan het hockeyen is. Trainingen geven of de Couper-test doen, makkie voor deze dame! Staat Inge voor de groep? Dan heb je een leuke middag!

Deborah

Je kent ze wel, de doorzetters. De inspirators. Hier heb je er een. Deborah is ook al werkzaam bij FeelFree sinds het begin. Elke activiteit komt helemaal goed, met deze topper voor de groep!

Joël

Nuchter en relaxed. Twee kernwoorden die bij deze kersverse vader horen. Joël zorgt ervoor dat elk spel een ervaring wordt. Wil je dat ervaren?

Kamiel

Je hebt van die mensen dat als ie eenmaal voor je groep staan, je blijft luisteren en ook geïnspireerd raakt. Kamiel overtreft dit. Vol motivatie staat deze goedlachse man voor de groep.

Albina

Onze Russin. Niet getreurd, naast Russisch spreekt ze ook Engels en Nederlands. Als je Albina bij je activiteiten hebt staan weet je zeker dat de uren voorbij vliegen.

Teun

Teun snapt alles. Of het nu gaat om de planning van FeelFree of een activiteit die net nieuw is, Teun is daar. Wil je zeker weten dat alles van een leien dakje gaat? Teun is daar!

Erick

Bij de club sinds maart 2016. Deze jongeman heeft een HBO studie én een Master op zak. Specialist in economie, generalist in de FeelFree activiteiten. Wil jij alles weten over de activiteiten van ons? Erick is je man!

André

Al bij FeelFree sinds het eerste uur. De kleine jongen van toen is inmiddels uitgegroeid tot tofste leraar van zijn school en een top instructeur. Van hem kun je wat leren!

Nick

Die Nick, hier kunnen we uren over praten. Zoveel mooie dingen heeft hij gedaan met FeelFree. Een sportieve en pientere jongeman die graag voor de groep staat. Slimme jongen nodig?

Serena

Animatie teams, internationale werkervaring en fysiotherapie. Als je dat bij elkaar op telt dan krijg je Serena! Hoe groot de groepen ook zijn of welke pijntjes je ook hebt; geen probleem.

Max

De man die met weinig woorden veel gedaan krijgt en dat doet terwijl zijn haar gewoon goed blijft zitten. Het maakt Max niet uit hoe groot of klein de groep is, deze geboren entertainer maakt er hoe dan ook een feestje van!

Irene

Kun je nog nieuwer zijn dan Irene? Denk het niet. Misschien haar collega Inge. Onze jongste telg, maar toch al zoveel FeelFree ervaring. Deze verpleegkundige in spé, daar red je het wel mee!

Wouter

Werkzaam sinds maart 2016. Deze spraakmaker heeft gewoon veel energie. Hij verliest bijna al zijn haar en dat komt wellicht doordat hij zoveel in slootjes springt. Wil jij weten hoe de marketing van FeelFree werkt?

Melanie

Een madame waar zoveel over te zeggen valt dat we niet goed weten wat we hier neer kunnen zetten. Maar goed, dat maakt niks uit aan haar enthousiasme voor de groep. Wat ze in haar vrije tijd doet? Dát kun je haar vragen tijdens een van de activiteiten.

Emilie

Hier kun je een boek over schrijven, maar gelukkig, dat gaan we niet doen. Wie ze blij moet maken met haar aanwezigheid, maakt ‘r allemaal niks uit! Of het nou op het nou bemanningsleden tijdens Delfsail zijn, of een vrijgezellenfeestje. Kortom; Emilie zorgt voor blije mensen!

Ook collega worden?

Wij zijn altijd op zoek naar talenten

Stuur gerust een berichtje!

KOM BIJ ONS WERKEN!